2103

A onda smo plesali

And Then We Danced aka I morgen danser vi aka და ჩვენ ვიცეკვეთ, Francuska, Švedska, Gruzija, 05 decembar 2019, Godina 2019

Sinopsis

Radnja smještena u Gruzijski državni plesni ansambl u kojemu se isprepliću sudbine dvojice talentovanih plesača koji su konkurencija jedan drugom, ali i među kojima se rađa emotivna veza koja je fatalna u gruzijskom okruženju

A onda smo plesali
  • Trajanje: 113
A onda smo plesali

O Filmu

Stotine desničarskih aktivista zapalili su zastavu LGBT populacije u bojama duge, uzvikujući “Sramota!” tokom protesta zbog projekcija gruzijsko-švedskog filma kandidata za nagradu “Oskar” koji govori o ljubavi dva muškarca.

Policija je saopštila da je uhapsila više od 25 ljudi tokom protesta ispred bioskopa, gde je trebalo premijerno da bude prikazan film o ljubavi dva gruzijska baletska igrača “A onda smo zaplesali”.

Demonstranti, koji su blokirali puteve do bioskopa, nosili su krstove i ikone.

Projekciju ovog filma, čija je radnja smeštena u Gruziji i koji je zvanični švedski kandidat za nagradu “Oskar”, pratile su jake mjera obezbjeđenja. Gruzijska pravoslavna crkva saopštila je da je film usmeren protiv tradicionalnih gruzijskih vrednosti.

Kasting

Režija: Levan Akin

Uloge: Levan Gelbakhiani, Bachi Valishvili, Ana Javakishvili

Podeli sa prijateljima

No video selected.

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Pretraga Filmova

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk